O NAMA

O nama

Porodično preduzeće sa preko 30 godina tradicije

Počeli smo kao mala zanatska radnja daleke 1988. godine, među kolegama prepoznatljiva pod sloganom “kod Milisava”. Dugi niz godina bili smo specijalizovani za sito štampu različite opreme. 1993. godine osnivamo preduzeće VERZAL d.o.o.

Možemo se pohvaliti dugogodišnjim uspešnim poslovanjem uz zaokružen poslovni proces (od pripreme za štampu, preko štampe, pa do završne dorade).

Bavimo se pripremom, grafičkim dizajnom, štampom, osvetljavanjem CTP ploča i doradom široke lepeze papirne galanterije.
Recept tradicije stabilnog poslovanja i zadovoljstva klijenata su naša briga za kvalitet i poštovanje rokova na prvom mestu, a to nam omogućuje visoka tehnološka i kadrovska opremljenost.

Naša vizija je održati korak sa vremenom, prateći nove tehnologije.
Negujemo partnerske, prijateljske i prevashodno fer-plej odnose kako sa kupcima tako i sa dobavljačima. Na obostrano zadovoljstvo redovno izmirene obaveze rezultiraju poštovanjem visokog kvaliteta nabavljenih proizvoda i poštovanje rokova isporuka.

Iskustvo i tehnologija

Naša oprema je visoko profesionalna, a iskusni grafički dizajneri, ofset majstori i knjigovesci su spremni da udovolje svim zahtevima klijenata.

Uigran tim

Veći deo tima je u istom sastavu preko 10 godina. Naše kolege su se ovde obučavale za razne vrste poslova i tako uspostavile jedan kvalitetan i brz lanac izrade proizvoda.

Najsnažnija karika

VERZAL d.o.o tim predstavlja najbitniji deo sistema, tj. najjaču kariku koja je spremna da iznese i najkomplikovanije zahteve kupaca.

Rukovodstvo

Mirjana Bošković

direktor

Milisav Anđelković

vlasnik i osnivač

Nenad Anđelković

tehnički direktor

100+

Miliona godišnji obrd

500+

Različitih artikala proizvedemo godišnje

20+

Artikala izađe dnevno iz naše proizvodnje

30+

Godina iskustva

Naši klijenti

Mnoge firme su nam pružile poverenje

Poslovna politika

Kolegijalan odnos pre svega

Kao i svaka druga firma okrenuti smo željama kupaca, jer od njih zavisi naš opstanak, ali smo isto tako svesni činjenice da jedna proizvodnja ne može funkcionisati bez zadovoljne i odmorne radne snage. Stoga se uvek trudimo da izlazimo u susret zahtevima radnika za poboljšanjem radnih uslova, a sve u cilju postizanja maksimalnog učinka u bezbednom i motivišućem radnom okruženju.

Stremimo usvajanju najboljih ideja

Dugorični cilj naše proizvodnje je usklađivanje sa najvišim proizvodnim standardima poput LEAN Six Sigma, TPS, i Just In Time

Održivost
Poštovanje rokova
Moderne digitalne tehnologije
Rodna ravnopravnost